Запрошуємо на фестиваль вуличної їжі STREET FOOD SO GOOD !

Назад

Їжа, друзі, музика, розваги – бракує лише тебе !

 

20-21 травня у Львові пройде третій фестиваль вуличної  їжі Street Food So Good.

У Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького на  львів’ян і гостей міста чекатиме найсмачніша вулична їжа, корисні еко-продукти, унікальне fashion-шоу, цікаві вуличні лекції, квести, майстер-класи та чимало приємних сюрпризів та розваг.

Цьогоріч  фестиваль планує охопити аудиторію  понад 10 тисяч відвідувачів, а організатори  обіцяють справді насичену програму. Відтак, у програмі  Street Food So Good. Весна,2017 – 5 основних напрямків.

«Прагнемо створити не просто фестиваль, на якому можна смачно поїcти і розважитися, а, передусім, міцну платформу для молодих підприємців, щоб вони показали свій якісний  продукт споживачеві, познайомились між собою, обмінялись досвідом, і разом працювали в одному напрямку. Оскільки один в полі не воїн  – нам потрібно обєднуватись,» – вважає Інна Кляп, організатор фестивалю Street Food So Good.

У цьому сезоні свої кулінарні напрацювання презентуватиме більше 30 підприємців у сфері харчування. Фестивальне меню ярмарку вуличної їжі передбачає найрізноманітніші страви: сендвічі, бургери, хот-доги, чіабати, млинці, широке мангальне меню, різноманітні салати, національні страви народів світу: бельгійські вафлі, фалафель, хумус, китайська локшина, мексиканське бурріто, тако та багато іншого. Охочі посмакувати стравами традиційної галицької кухні  не залишаться без улюблених страв, як і любителі солодкого.  На десерт – домашні сирники, мафіни, торти, штрудель та інша випічка. У меню також великий асортимент свіжих прохолодних напоїв, справжня львівська кава.

Уже вдруге на території фестивалю діятиме Street Fashion – новий для міста  формат дизайн-маркету, де свою стильну продукцію представлятимуть популярні бренди з усієї України.

«Цього разу на Street Fashion ми плануємо залучити до 40 молодих виробників одягу і аксесуарів? – розповідає Оксана Самченко, організатор заходу. – Традиційно, родзинкою фешн-зони стане вуличний показ мод Street Fashion Show, який цього разу буде ще масштабнішим – ми хочемо запросити до участі не тільки виробників, які будуть брати участь у маркеті, але й інші українські бренди, які працюють в стилі street wear. Окрім того, показ буде відбуватися в дуже незвичному форматі, тому обовязково приходьте подивитись та запрошуйте друзів!»

Усі екосвідомі відвідувачі фестивалю зможуть придбати необхідну продукцію на еко-маркеті  Street Food so good. У планах – залучити до співпраці більше 20 українських локальних  виробників, фермерів, що реалізують якісні натуральні продукти, а також запропонувати відвідувачам смачні вегетаріанські, веганські та сироїдські страви.

Вперше в історії фестивалю –  вуличний лекторій для якісної комунікації та обміну досвідом. Просто неба усі охочі зможуть взяти участь у кулінарних воркшопах,  а також цікавих обговореннях, що стосуються гастрономічних тенденцій, актуальних проблем міста. У списку лекторів –  галузеві експерти та популярні блогери.

А для найменших відвідувачів свята організатори підготували чимало дитячих розваг, конкурсів несподіваних квестів та, звісно, спеціальне дитяче меню.

 

Довідка:

Street Food So Good – фестиваль вуличної їжі, який виник першочергово як своєрідна платформа для розвитку локального підприємництва. В основу фестивалю покладена віра в те, що розвиток малого підприємництва у Львові має значний потенціал і вплив на економіку регіону. За плечима організаторів – два масштабних вуличних фестивалі – у травні та у вересні 2016 року.