V Ярмарок органічної та натуральної продукції

Назад

 1-2 жовтня у Парку культури проходитиме V Ярмарок органічної та натуральної продукції.

На ярмарку буде представлено органічну та натуральну продукцію, вироблену в Карпатах, зокрема, продукцію ТМ «Смак Українських Карпат» з 4-х областей Західної України (Львівської, Фвано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської). Органічні продукти, які вирощуються та обробляються без використання будь-яких синтетичних мінеральних добрив чи пестицидів, штучних речовин або генетично модифікованих організмів. Отже, у всіх бажаючих є реальна можливість спробувати та придбати екологічно чисті овочі, крупи, соки, молочні продукти, хліб та багато іншого.

В цьогорічному ярмарку візьмуть участь близько 25 виробників органічної та натуральної продукції. Вони запропонують до уваги відвідувачів сертифіковані органічні овочі, яйця, мед, сири, макаронні вироби, крупи, соки та регіональну продукцію під ТМ «Смак Українських Карпат»: сири, соки, чаї та напої, та інші натуральні продукти, які Ви зможете придбати.

Повна програма Ярмарку органічних продуктів

01 жовтня

11.00 – 11.30 – офіційне відкриття ярмарку.

12.00 – 15.00 – проведення практичного семінару: “Маркетинг в органічному виробництві” (місце проведення: на території ярмарку)

15.30 – 18.00 – дегустація натуральних та органічних продуктів членів ТМ «Смак Українських Карпат».

13.00 –  18.00 – для найменших відвідувачів майстер-класи: по розпису автентичної дерев’яної Яворівської іграшки, соленого тіста та полімерної глини.

18:00 – закриття першого дня ярмарку

02 жовтня

11.00  – початок другого дня ярмарку

12.30 – проведення дегустації натуральних та органічних продуктів членів ТМ «Смак Українських Карпат».

17.30 – 18.00 – Офіційне закриття ярмарку

Особливості ярмарку

Особливістю цьогорічного ярмарку буде те, що на ньому відбудеться одночасно семінар з маркетингу в органічному виробництві. Ми залучили чудових експертів, які представлять відвідувачам семінару  методи просування органік-брендів,  шляхи посилення довіри між споживачем та виробником та досвід Франції у підтримці та просуванні виробників сільськогосподарської органічної продукції. Захід проходитиме за участі експертів з Франції та України.

«Купити такі продукти у львівських торгівельних мережах досить складно, адже справжньої сертифікованої органічної продукції на українському ринку ще небагато. У Львові її можна знайти лише у кількох магазинах, деякі продукти вже пропонують інтернет-магазини, деякі продаються у великих торгівельних мережах, але спеціальних відділів з органічною продукцією у супермаркетах поки що немає. Та люди все-таки хочуть їсти здорову їжу. Наш ярмарок саме й надає усім таку можливість», — говорить Наталя Чоловська, президент  громадської організації «Екотерра».

Вже п’ятий рік поспіль завдяки ініціативі ЛМГО «Екотерра» львів’яни отримують змогу навчитись харчуватись не лише смачно, а й, насамперед, безпечно для життя та здоров’я. На попередньому «Ярмарку органічної продукції» був аншлаг: дуже багато львів’ян вже сьогодні прагнуть вести здоровий спосіб життя і дізнатися більше про здорове харчування, а для виробників органічної продукції це хороша нагода домовитись про постачання своїх товарів у торгівельні мережі та заклади харчування.

Патронат ярмарку: Львівська обласна державна адміністрація

Організатор ярмарку – ЛМГО «Екотерра».

За участі: Торгової марки «Смак Українських Карпат»,сертифікаційного органу «Органік стандарт».

Фінансова підтримка: Коаліції Чиста Балтика (ССВ), ForumSyd в рамках виконання “Програми підтримки громадянського суспільства та середовища, пов’язаного з водними ресурсами у басейні Балтійського моря” Шведського Агентства Міжнародного Розвитку (SIDA) та швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», що фінансується Швейцарською Конфедерацією через Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO) та впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія).

– See more at: http://tvoemisto.tv/news/lvivyan_zaproshuyut_na_yarmarok_ekoproduktsii_programa_81093.html#sthash.2kS7PL5N.dpuf

unnamed-1