У Парку запрацювали святкові інсталяції і Резиденція Миколая [ВІДЕО]

Назад

Магія Різдва уже літає в повітрі, нагадуючи про себе запахом узвару й пампухів із рожею… Парк Культури й собі готується до Різдва, “розжбурлявши” територією святкові інсталяції.

Приходьте шукати на деревах кумедних сніговиків і фотографуватися із дивовижними персонажами Вертепу (перед Центральною аркою до Парку Культури), які розмалювали українські художники.
 
Окрім того, із 13-го грудня у Парку Культури (ресторан Park Time Terrace, вул. Болгарська, 4а) свої двері відчиняє Резиденція Святого Миколая.
 
Щодня на гостей Резиденції чекатимуть різдвяні міні-вистави (щогодини у будні), зустріч із справжнім Чудотворцем, який підготував для кожної малечі святкові подарунки (ба більше, батьки мають змогу передати Миколаю і власні подарунки для своїх дітей).

У Парку не заблукаєте — тут будуть розміщені вказівники “різдвяної дороги” до Миколая, де вас обов’язково зустріне Гуцул-Сніговик, а він точно знає, де запаковує подарунки Чудотворець. З Миколаєм можна порозмовляти і поділитися мріями, а біля хатинки в око вам впаде і Чарівна скринька для дитячих листів, які можна буде написати у самій Резиденції.
 
День Святого Миколая — українське свято, рідне, бо радянський Дід Мороз ‒ вигаданий літературний персонаж того періоду, який мав би у червоному одязі замінити Святого Миколая. Але у всьому світі подарунки приносить Санта Клаус, тобто Святий Миколай: чи просто “Санта”, тобто — Святий. Тішимося, що українські дітлахи вірять і чекають саме Святого Миколая.
 
Наша ж Різдвяна Резиденція — спільний проект Park Time Terrace і Парку Культури — працюватиме до 6 січня 2021. Вхід на атракцію із міні-театром вартуватиме 220 грн (це включатиме перегляд вистави, зустріч і фото із Миколаєм, написання листа та особливий подарунок). Зголоситися для відвідання резиденції можна за телефоном: 098-76-222-48.
 
Усі атракції відбуватимуться із дотриманням карантинних норм: виставу переглядатимуть одночасно не більше 15 дітей, після кожного перформансу приміщення буде провітрюватись. Для зручності, у хатинці будуть доступні антисептики, а вхід — після температурного скринінгу від Янгола і лише в індивідуальних масках.(для дорослих).
 
Години роботи: четвер та п’ятниця з 12 до 18 години; субота та неділя з 12 до 19 години.