Новорічна вечірка в Парку культури

Назад

 

 

Поки хтось в гарячці шукає «хату на Новий рік», а хтось бігає по магазинах і купує інгредієнти до олів’є, львів’яни знають: найяскравіше святкування відбуватиметься в Парку культури!

Вже вдруге в ніч з 31 грудня на 1 січня Парк сповниться святковим духом та суцільними веселощами. Для вас Парк культури та Радіо Люкс приготували купу подарунків, яскравих моментів та сюрпризів і запрошують всіх приєднатись до наших веселощів! Багато музики, танців, конкурсів, свіже морозне повітря, природа, хороша компанія — це все, що потрібно, щоб свято вдалося. Ви матимете можливість не тільки веселитись і танцювати під запальну музику від ді-джеїв, а й скуштувати смаколики на Новорічному ярмарку.

Зробімо зиму яскравішою разом! Не обов’язково всоте передивлятись «Один вдома» та чекати, поки розвантажиться стільникова мережа, щоб привітати друзів. Зустріньте Новий 2017 рік зі своїми близькими в атмосфері загального свята та веселощів!

Це буде крутіше, ніж вдома. Це буде яскравіше, ніж у клубі. Зберіться усією компанією під зимовим небом, всіяним зірками, запаліть бенгальські вогники, смійтесь, танцюйте та радійте святу разом. Парк культури та Радіо Люкс чекають на вас!