Цього року на «Осінньому пікніку» буде кукурудзяний басейн

Назад

17 жовтня з 14.00 до 21.00 у Парку культури (площа біля центрального входу, біля арки) вдруге відбудеться «Осінній пікнік». Відвідувачі зможуть не лише поласувати смаколиками та взяти участь у майстер-класах, а й «поплавати» у кукурудзяному басейні!

Вже вдруге адміністрація Парку культури організовує для львів’ян та туристів «Осінній пікнік». Традиційно на гостей свята чекатимуть кулінарні витвори від учасників ярмарку смаколиків, безліч майстер-класів та розваг.

Відвідувачі навчаться створювати осінні декорації та прикраси, будувати гарбузову вежу, вирізати фігурки на гарбузах. Також у програмі —видовищна стрільба з лука, фаєр-шоу, танцювальні майстер-класи просто неба та групові заняття з живопису. А для любителів цікавих речей працюватиме імпровізована барахолка.

«“Осінній пікнік” — це не просто свято їжі. Це певна атмосфера, культура відпочинку та проведення часу з близькими. Саме тому ми дуже багато зусиль вкладаємо у декорації, програму та нестандартні забави для наших відвідувачів», — наголосила Оксана Наконечна, менеджер проектів Парку культури.

Родзинкою цьогорічного «Осіннього пікніка» стане великий басейн із кукурудзяним зерном для малечі та дорослих, який подарує генеральний партнер свята.

«Ми впевнені, що успіх будь-якого бізнесу полягає не тільки в реалізації комерційних завдань, а й у тому, що компанія може зробити свій внесок у розвиток громади, дати можливість пізнавати щось нове та цікаве. Наприклад, у межах “Осіннього пікніка“ ми у незвичному форматі познайомимо містян із зерновими культурами, зокрема з кукурудзою, а також нагадаємо про те, що наша країна є одним із лідерів сільського господарства у світі», — розповідає Гебхард Рогенхфер, генеральний директор «Сингента» в Україні.

Наприкінці свята відбудеться вечір коротких побачень.

Деталі можна дізнатися за телефонами: 063 603 01 26 (Оксана Наконечна) або 096 20 37 257 (Христина Пархуць).