Фестиваль фарб, щастя та усмішок

Назад

16 липня на території  Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького пройшов фестиваль фарб Holliwood Fest.

Cmnt9ZQA87U EbJmCUFTdlY jUiFB1ZBtQk

Протягом цілого дня Львів був кольоровою столицею світу. На всіх охочих до пригод і позитивних емоцій чекали захопливі майстер-класи, виступи музичних і танцювальних гуртів, динамічні ігри та багато інших розваг, серед яких і можливість згадати табірне минуле чи взяти фіктивний фестивальний шлюб.

3KyVe60JEos 7UoUfB1u4xU bRxBLXLzPHM

Головною родзинкою дійства були салюти, які розпорошували спеціальну суху фарбу. Учасники фесту розмальовували себе та своїх друзів всіма кольорами веселки. Підфарбована вода та пудра створювали святкову атмосферу і доповнили програму фестивалю відчуттям свободи й креативу. Барвистий  підхід організаторів виправдав очікування містян, тому фестиваль заслужено можна вважати найяскравішою подією літа.

IcqMYRLaL4IJ4-Q1NMLlZA Lp9L1An1Tx8

До речі. Про історію свята.

Цікаво, що перші кольорові фестивалі беруть відлік з Південної Азії. На початках це були великі індуїстські свята, які проходили в Індії, Непалі, Бангладеші, Пакистані, Шрі-Ланці та інших країнах, де є осередки індуїстської культури. Згодом кольорова манія захопила весь світ, а тепер дійшла до нашого міста.

PNCwNPaddSE swDc2QNEQZo WLGmqNv4iwk